Контакт

Делта Прес – Свадбени покани

Тел. 02 3124201, 071 370365

За порачки во ГТЦ на 1 кат, кај градинката, над Офис Плус, Њу Баланс, Штедилница Можности

За останати информации на меил: [email protected] или на Facebook профилот Delta Pres weddings

http://www.facebook.com/pages/Delta-Pres-Weddings/285676818428

Работно време од 09 до 20 часот, сабота од 09 до 14 часот.