Како да порачате

Ако сте одбрале покана… и текст… пратете ни меил на [email protected] и податоците за Вашата свадба!

Најкасно за еден работен ден ќе добиете меил со текстот за Вашата покана кој ќе треба да го потврдите или да ни ги кажете забелешки.

Пред да почнеме со изработка на Вашите покани задолжително е да се остави 50% аванс или да ги платите во целост. Наскоро тоа ќе можете да го направите од дома… електронски. До тогаш ќе мора некој да помине во нашиот продажен салон во ГТЦ. Или… ако сакате да Ви пратиме профактура па платете вирмански.

Истото важи за сите наши производи!