Почетна

 

Ако нешто Ви значи КУПУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ ПРОИЗВОДИ,

тогаш сте на вистинското место!

Но ние, за секој случај ги набавивме и поканите што се увоз од Турција.

Пааааа….. повелете разгледајте ги нашите каталози, со повеќе од 500 модели.

Ве очекуваме

– за информации на тел. 071/370365

– за порачки во ГТЦ на 1 кат, кај градинката, над Офис Плус, Штедилница Можности

– за останати информации на меил: [email protected]

или на Facebook профилот Delta Pres

http://www.facebook.com/pages/Delta-Pres-Weddings/285676818428?fref=ts

работно време

понеделник – петок   12.00-20.00 часот

сабота  – само зо закажување!