Почетна

 

Ако нешто Ви значи КУПУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ ПРОИЗВОДИ, тогаш сте на вистинското место!

Но ние, за секој случај ги набавивме и поканите што се увоз од Турција.

Пааааа….. повелете разгледајте ги нашите каталози, со повеќе од 500 модели.

Ве очекуваме

- за информации на тел. 02/3124201 или 071/370365

- за порачки во ГТЦ на 1 кат, кај градинката, над Офис Плус, Њу Баланс, Штедилница Можности

- за останати информации на меил: [email protected] или на Facebook профилот Delta Pres weddings

http://www.facebook.com/pages/Delta-Pres-Weddings/285676818428?fref=ts

работно време од 01.11.2015 до 28.02 2016 година

понеделник – петок   10,00 – 18,00 часот

сабота не работиме